Τελειώνει το Downton Abbey -Τι θα γίνει στον τελευταίο κύκλο - iefimerida.gr

Τελειώνει το Downton Abbey -Τι θα γίνει στον τελευταίο κύκλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αγγλική τηλεοπτική σειρά Downton Abbey, καθώς τα Χριστούγεννα θα ολοκληρωθεί ο έκτος και τελευταίος κύκλος της στη Βρετανία, ενώ από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει και η μετάδοσή του στις ΗΠΑ.


Είναι γνωστό πλέον ότι στο Highclere Castle η λαίδη Μαίρη, Michelle Dockery (Μισέλ Ντόκερι) θα έρθει πιο κοντά με την αδελφή της Έντιθ, Laura Carmichael (Λόρα Καρμάικλ). Και τώρα ο Jim Carter (Τζιμ Κάρτερ), ο ηθοποιός που υποδύεται τον μπάτλερ Κάρσον, αποκαλύπτει λίγα ακόμα πράγματα για την τελευταία σεζόν της σειράς.

Κατά την εμφάνισή του στην τηλεόραση για το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου ο Carter είπε ότι δυσκολεύτηκε να γυρίζει τα τελευταία πλάνα της σειράς εξαιτίας της συγκίνησης που ένιωθε. «Σκεφτόμουνα πώς θα αποχαιρετίσω τα άτομα του συνεργείου που δουλέψαμε μαζί τόσο σκληρά», είπε και πρόσθεσε ότι «βλέποντας τα κλαμένα πρόσωπα, συγκινήθηκα κι εγώ. Ήμασταν όλοι έτοιμοι να βάλουμε τα κλάματα».

Ο παραγωγός της σειράς, Gareth Neame (Γκάρεθ Νέιμ), ο οποίος ήταν επίσης στο φεστιβάλ, αποκάλυψε ότι ο Carter δεν ήταν ο μόνος που έκλαψε, καθώς τα γυρίσματα πλησίαζαν στο τέλος, αλλά αποκάλυψε ότι και μέσα στην αίθουσα του μοντάζ τέσσερις μεσήλικες άντρες προσπαθούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους ο ένας από τον άλλον.

«Εγώ δεν πρόκειται να δώσω άλλες λεπτομέρειες» είπε ο Carter και πρόσθεσε ότι «μπορεί οι χαρακτήρες να λένε αντίο σε αυτόν τον κύκλο, αλλά δεν θα είναι το οριστικό θα δούμε τους χαρακτήρες πώς εξελίσσονται σε διαφορετικές διαδρομές».

Σε άλλες δηλώσεις του το καστ της σειράς είπε ότι σ' αυτόν τον κύκλο η περιουσία και το προσωπικό της οικογένειας θα συρρικνωθεί αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Downton Abbey
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ