Ο Μελανσόν αποκάλυψε ότι η Ζωή εντάσσεται στο κόμμα Λαφαζάνη - iefimerida.gr

Ο Μελανσόν αποκάλυψε ότι η Ζωή εντάσσεται στο κόμμα Λαφαζάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φημολογία ότι ο πρώην ηγέτης του Αριστερού Κόμματος της Γαλλίας, Ζαν Λικ Μελανσόν, ήρε την υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και τάσσεται υπέρ του Παναγιώτη Λαφαζάνη επιβεβαιώθηκε.

Μέσω Twitter, o κ. Μελανσόν έγραψε την Κυριακή ότι «επιλέξαμε να ανοίξουμε συνεργασία με το ελληνικό κόμμα Λαϊκή Ενότητα».

Ο Μελανσόν αποκάλυψε ότι η Ζωή εντάσσεται στο κόμμα Λαφαζάνη  | iefimerida.gr 0

Η συνεργασία των δύο κομμάτων είχε προαναγγελθεί την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Μελανσόν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην οποία ο ηγέτης του Αριστερού Μετώπου, μεταξύ άλλων, προσκάλεσε τον κ. Λαφαζάνη στη θερινή συνδιάσκεψη του κόμματός του στην Τουλούζη.

Παράλληλα ο Μελανσόν ανακοίνωσε μέσω Twitter -μια ημέρα πριν τη συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου- τη συνεργασία της προέδρου της Βουλής με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Είμαστε χαρούμενοι γιατί μάθαμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συμμετάσχει στη Λαϊκή Ενότητα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Μελανσόν αποκάλυψε ότι η Ζωή εντάσσεται στο κόμμα Λαφαζάνη  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ