Πισίνα στο κενό -Βουτιές μόνο για όσους δεν φοβούνται τα ύψη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πισίνα στο κενό -Βουτιές μόνο για όσους δεν φοβούνται τα ύψη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σαν να πλέεις στο αέρα, στο κεντρικό Λονδίνο». Έτσι περιγράφει την εμπειρία του να κολυμπάς στην πισίνα που σχεδιάζει ο όμιλος Μπάλιμορ να κατασκευάσει ως γέφυρα ανάμεσα στους δέκατους ορόφους δύο συγκροτημάτων κατοικιών, ο διευθύνων σύμβουλος του κατασκευαστικού ομίλου Σον Μάλριαν.

Η Sky Pool, η οποία θέλει να είναι «η πρώτη στον κόσμο», θα είναι μία μήκους 27 μέτρων υάλινη πισίνα, σε ύψος 35 μέτρων από το έδαφος και θα γεφυρώνει δύο συγκροτήματα κατοικιών στο Nine Elms, καινούργια παραποτάμια συνοικία του Λονδίνου, που αναπτύσσεται ραγδαία.

Πισίνα στο κενό -Βουτιές μόνο για όσους δεν φοβούνται τα ύψη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο πρότζεκτ, που ακούει στην ονομασία «Embassy Gardens Legacy Buildings», ο όμιλος επέλεξε τους HAL architects να συνεργαστούν με τους μηχανικούς Arup associates, τους Camlins στη διαμόρφωση του τοπίου και τον Λουίς Μπουσταμάντε στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων. Η πλήρης ανάπτυξη θα περιλαμβάνει ένα επιχειρηματικό περιβάλλον στέγασης για αυτούς που «εργάζονται από το σπίτι», γυμναστήριο και μπαρ στη στέγη. Οι εργασίες αρχίζουν φέτος το καλοκαίρι και τα πρώτα διαμερίσματα θα αρχίσουν να παραδίδονται το 2017.

Πισίνα στο κενό -Βουτιές μόνο για όσους δεν φοβούνται τα ύψη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Είναι προφανές ότι το να κολυμπήσει κανείς στη Sky Pool είναι ο χειρότερος εφιάλτης για όποιον πάσχει από υψοφοβία. Μένει το ερώτημα αν θα υπάρξουν και μη «υψοφοβικά» πορτοφόλια, καθώς οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από τα 827.000 ευρώ!

Πισίνα στο κενό -Βουτιές μόνο για όσους δεν φοβούνται τα ύψη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πισίνα στο κενό -Βουτιές μόνο για όσους δεν φοβούνται τα ύψη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sky pool Λονδίνο πισίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ