Παπαμιμίκος: Ο Τσίπρας εξαπάτησε τον λαό -Θα θυμηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; - iefimerida.gr

Παπαμιμίκος: Ο Τσίπρας εξαπάτησε τον λαό -Θα θυμηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση ότι ο κόσμος πίστεψε στον Τσίπρα αλλά ο Τσίπρας τον εξαπάτησε διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει επιτέλους με υπευθυνότητα και με σοβαρότητα ποια κυβέρνηση θέλει. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε κάθε αποτέλεσμα, όπως αποδεχθήκαμε και το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κόσμος πίστεψε στον κ. Τσίπρα, τον εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας. Αν μη τι άλλο, κλείνουμε έναν χρόνο και θα χαρώ να δω τον κ. Τσίπρα στην έκθεση, αν θα πάει τελικά, γιατί τη μία λένε θα πάει, την άλλη δεν θα πάει. Θα θυμηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ή δεν θα το θυμηθεί;» διερωτήθηκε μιλώντας στο Real Fm ο κ. Παπαμιμίκος.

«Εμείς θα αποδεχθούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά πλέον ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει την ευθύνη γιατί οι κυβερνήσεις που κοροϊδεύουν και εξαπατούν τον κόσμο βλέπουμε πού μας φτάνουν» τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ