Mητρόπουλος: Αν με διώξουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δω τι θα κάνω... - iefimerida.gr

Mητρόπουλος: Αν με διώξουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δω τι θα κάνω...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει ελεγχθεί φορολογικά το 2013 για το έτος 1999. Πρόκειται για μια σχεδιασμένη αθλιότητα εις βάρος μου», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Αλέξης Μητρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βουλή με αφορμή την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία φέρεται να είναι αναμεμειγμένος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ουδέποτε κατέφυγε σε προσωπικές επιθέσεις σε όλες τις δημόσιες ομιλίες του. Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε θεμελιώδους δομής την ελευθερία έκφρασης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι ενδέχεται να δυσαρέστησε κάποιους με τη γνώμη που εξέφρασε για τη συμφωνία.

«Έτσι όπως είμαστε σήμερα, δεσμευμένοι με μια σκληρά μνημονιακή πολιτική, πρέπει όλοι μαζί να πορευτούμε με πνεύμα σύμπνοιας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα μείνει πιστός στο πνεύμα συντροφικότητας.

«Μένω στη συμφωνία που έκανα στο Ροδάκινο της Κρήτης, το 2010, και προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι παρά τις διαφωνίες που έχουν προκύψει δεν αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκαναν άλλοι, αγαπημένοι του σύντροφοι.

«Από εδώ θα φύγω ή φοροφυγάς ή θα επιδοθείτε σε αγώνα για να αποδείξετε αυτά για τα οποία θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι θα με δικαιώσουν», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ορισμένοι να κάνουν λόγο για δήθεν παράνομη δραστηριότητα του γραφείου μου, ακόμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αφού το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών με τον εισαγωγικό του έλεγχο θεωρεί ότι το εισπραχθέν, το 1999, ποσό προέρχεται από παρασχεθείσες δικηγορικές υπηρεσίες», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ