Καμμένος: Η Ιστορία θα δείξει αν ο Βαρουφάκης ήταν συνεργός των δανειστών - iefimerida.gr

Καμμένος: Η Ιστορία θα δείξει αν ο Βαρουφάκης ήταν συνεργός των δανειστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε βολές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και σε νύξεις για την πιθανότητα επιστροφής στη δραχμή προχώρησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, επισήμανε πως «αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική, εγώ δεν θα έλεγα "όχι", το λέω ξεκάθαρα».

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε βαριά υπονοούμενα για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη στάση του στην επτάμηνη διαπραγμάτευση.

«Δεν ξέρω αν σ' αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Βαρουφάκη, θα δείξει η Ιστορία» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το σχέδιο των δανειστών ήταν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη για να γλιτώσουν από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες.

Όσον αφορά τη στάση του κόμματός του υπέρ του τρίτου Μνημονίου, υποστήριξε ότι «δεν κοροϊδέψαμε τον λαό, είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματά μας, τη φήμη μας, αλλά να μη σκοτώσουμε την Ελλάδα».

Για την υπόθεση με την offshore Χαϊκάλη, τέλος, ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να είναι κανείς υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ αν δεν διευκρινίσει τη θέση του», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα υπογράψω υποψηφιότητα Χαϊκάλη αν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Εύχομαι ότι θα το κάνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ