Ομιλία Σταύρου Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη -Ντιμπέιτ στη Νέα Παραλία - iefimerida.gr

Ομιλία Σταύρου Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη -Ντιμπέιτ στη Νέα Παραλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Όχι με τις γνωστές ομιλίες-μονολόγους, αλλά με μια ανοιχτή συγκέντρωση με... ντιμπέιτ σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ με κεντρικό σύνθημα «Εμείς Μπορούμε». Η διαφορετική αυτή προεκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία (στο ύψος της Σχολής Τυφλών).

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, παρουσία κόσμου, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων της πόλης. Το ντιμπέιτ θα συντονίζει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, διευθυντής του περιοδικού Soul, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Imagine 89.7 και ανταποκριτής της εφημερίδας Athens Voice στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα συμμετάσχουν ακόμη ο Δημήτρης Διαμαντίδης, οικονομικός αναλυτής του Ράδιο-Θεσσαλονίκη, και η Κική Τσιλιγγερίδου, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημοτικής τηλεόρασης TV100.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας προς τον Σταύρο Θεοδωράκη στο email erotimata@topotami.gr.
Η ανοιχτή συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Ομιλία Σταύρου Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη -Ντιμπέιτ στη Νέα Παραλία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ