Ο Μητρόπουλος απαντά στις κατηγορίες -Δίνει συνέντευξη στις 11:00 - iefimerida.gr

Ο Μητρόπουλος απαντά στις κατηγορίες -Δίνει συνέντευξη στις 11:00

Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στις 11:00, ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε πως η υπονόμευσή του έγινε από «υπηρεσιακούς παράγοντες» και όχι από πολιτικά πρόσωπα, δίνοντας τέλος στην κόντρα που ξέσπασε με τον Χρήστο Σπίρτζη, τον οποίο κατηγόρησε για τη δρομολόγηση του εισαγγελικού αιτήματος για άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Μάλιστα, τον χαρακτήρισε «αγαπητό φίλο», αρνούμενος, ωστόσο, πως τον κατονόμασε στην καταγγελία ενώπιον της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογραμμίζοντας πως θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα εκπλήξουν.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχε καταγγείλει, από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο Παναγιώτης Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλής.

Ο κ. Μητρόπουλος «κάρφωνε» ουσιαστικά τον πρώην υπουργό υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος φέρεται να μπαίνει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές.

«Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου», είπε, λέγοντας πως θεωρεί αδιανόητο να μην συμμετάσχει μετά από αυτά που θα πει.

Στη συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει στις 11:00, το «παρών» θα δώσει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συμμετάσχει στο νέο πολιτικό σχηματισμό της τέως προέδρου της Βουλής, αναφέρθηκε στην ένταξή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Αλέξης Μητρόπουλος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ