Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 31 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Κριοί μου η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, και ακόμη και αν οδηγεί εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να κάνετε κάποια λάθη, ο Κρόνος –με την είσοδό του σε λίγες ημέρες στον Τοξότη- θα ευνοήσει κάποια σημαντικά σχέδιά σας, θα σταθεροποιήσει σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη και ο Άρης ευνοούν ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 του μηνός με κάποιες σχέσεις σας να αναζωπυρώνονται ή κάνετε και κάποια λάθη! Οι ερωτευμένες καρδιές ενδεχομένως να κάνουν κάποια πισωγυρίσματα ή και κάποιες λάθος κινήσεις. Σημαντικές αλλαγές περιμένουν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου, ενώ θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν κάποια σημαντικά θέματα της εργασίας σας. Όμως, γενικά, τις ημέρες αυτές δεν αποκλείεται λόγω της προχτεσινής Πανσελήνου να υπάρξουν τις ημέρες αυτές κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις και κάποια λάθη. Προσέχετε. Γενικότερα όμως μπαίνετε σταδιακά σε μια πολύ καλή φάση.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι την σημερινή ημέρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας καθώς υπάρχουν και αρκετά παραπλανητικά θέματα. Ο Δίας ευνοεί όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Απριλίου, αν όμως έχετε γεννηθεί στο τέλος Απριλίου προσέχετε, ενδεχομένως οι φίλοι σας να παρέμβουν στη ζωή σας και να κάνουν κακό σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε ιδιαίτερα τα παιδιά και τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειας γενικότερα. Αρκετά μεγάλη ένταση υπάρχει στον τομέα της οικογένειας για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Μαΐου με πολλές μετακινήσεις και πολλές συζητήσεις. Παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας θέματα θα μπορούσαν την περίοδο αυτή να προωθηθούν.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους η Σελήνη στον Κριό δείχνει ότι θα έχετε επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα συνεχιστεί για καιρό λόγω της μακράς παραμονής του Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Απρόσμενες συναντήσεις δεν θα λείψουν. Προσέχετε όταν κυκλοφορείτε με το αυτοκίνητο και μην βιάζεστε. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου οι οικογενειακές όπως επίσης και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις είναι κάπως μπλεγμένες αυτόν τον καιρό! Προσέχετε μην κάνετε λάθη.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους η σημερινή ημέρα απαιτεί προσοχή τόσο στην επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή όσο και στα οικογενειακά σας θέματα, παρά το γεγονός ότι ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας! Θα πρέπει απλά να προσέχετε μήπως κάνετε λάθος εκτιμήσεις, ενώ τις ημέρες αυτές θα κάνετε και πολλά έξοδα. Αν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας συζητήσετε τα οικονομικά σας θέματα ενδεχομένως να μην καταλήξετε σε μια κοινή γραμμή ή απόφαση. Μάλιστα τις ημέρες αυτές υπάρχουν κάποιες παραπλανητικές κινήσεις. Ενδεχομένως να σας έχει επηρεάσει η προχτεσινή Πανσέληνος, θα πρέπει όμως να είστε συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέχετε την υγεία σας όπως επίσης και θέματα εργασίας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, παρά το γεγονός ότι με τον ‘Ήλιο και τον Δία στην Παρθένο θα μπορούσατε να προωθήσετε τα οικονομικά σας θέματα, θα πρέπει τις κινήσεις σας τόσο στα τρέχοντα οικονομικά όσο και στα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους(εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) καθώς η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες θα μπορούσε να φέρει λαθεμένες εκτιμήσεις και λαθεμένες κινήσεις. Όμως, η Αφροδίτη όμως και ο Άρης παραμένουν στο δικό σας ζώδιο δημιουργώντας φόρτιση στα συναισθηματικά κυρίως όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Αυγούστου με παλιούς έρωτες να επιστρέφουν, με παθιασμένους έρωτες αλλά και με σημαντικές αντεγκλήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας βλάψουν! Προετοιμαστείτε για πολύ σημαντικές αλλαγές, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12-14 του μηνός. Ο Κρόνος απομακρύνεται από τον Σκορπιό μια θέση που σας είχε φέρει οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας.

Παρθένος

Για τους Παρθένους που έχετε γεννηθεί 22-24 Αυγούστου σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, αν όμως είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου μπορεί λόγω της θέσης του Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Ενδεχομένως να έχετε υπερεκτιμήσει μια σχέση ή μια συνεργασία σας ή οποία στο μέλλον θα σας δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς εις βάρος σας, να είστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί. Σήμερα, ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση είτε με τα τρέχοντα οικονομικά είτε με τα οικονομικά στα οποία είναι αναμεμιγμένα και άλλα πρόσωπα ίσως να μην έχει ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, αν όμως έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-25 Σεπτεμβρίου είναι σαν έχετε προσωπική Πανσέληνο, με την σελήνη απέναντι σας να φορτίζει την ατμόσφαιρα! Οι φίλοι σας μπορεί να είναι κοντά σας και να είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν, όμως προσέχετε, οι φιλικές σας επαφές γενικότερα ή μια συλλογική προσπάθεια στην οποία μετέχετε μπορεί να είναι αρκετά φορτισμένες. Πολλές σκέψεις και πολλές αναθεωρήσεις κάνετε για τις σχέσεις σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου. Τα οικονομικά σας σιγά σιγά βελτιώνονται.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, με οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή να πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-9 Νοεμβρίου. Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει ένταση, ενώ μπορεί να μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις σας. Τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξει μια εξαπάτηση σε θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά, προσέχετε λοιπόν ιδιαίτερα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται ενώ δεν θα πρέπει να δίνετε αφορμές για σχόλια. Ο Κρόνος ετοιμάζεται πλέον να αφήσει οριστικά το ζώδιό σας.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες τα πράγματα είναι κάπως αντιφατικά: O Ήλιος και ο Δίας στην Παρθένο - στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας πουν επηρεάζει την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή- δείχνουν ευχάριστα γεγονότα, τις ημέρες όμως αυτές, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, ίσως να δείχνουν και κάποια παραπλάνηση ή έναν φόβο για εξαπάτηση με τον Ήλιο να έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα! Αντίθετα, η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 του μηνός παίρνει φωτιά, παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να μην επιτρέπει ένα τελικό αποτέλεσμα. Ίσως να μετανιώνετε ή να μετανιώσετε για κάποια πράγματα, υπάρχει πάντως αρκετή ένταση! Η σημερινή ημέρα υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας! Εσείς όμως των πρώτων ημερών υποδέχεστε σε λίγο τον Κρόνο στο ζώδιό σας ο οποίος θα ελέγξει τα πεπραγμένα σας.

Αιγόκερως

Τα πράγματα φαίνονται αρκετά καλά για εσάς τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, παρά το γεγονός ότι δεν πρέπει να επιτρέψετε στους φίλους σας να αναμιχθούν στην πολύ σημαντική για εσάς προσωπική σας ζωή. Τα εργασιακά σας θέματα εξακολουθούν να είναι κάπως μπλεγμένα καθώς υπάρχει και αρκετή ένταση αλλά και μια σημαντική βοήθεια. Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε σήμερα να δείτε φίλους και αγαπημένους, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να οργανώσετε τις σπουδές σας να ασχοληθείτε με τις νομικές σας υποθέσεις. Όμως, ένα οικογενειακό ή ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να έχει σχέση και με την οικογένεια σας απασχολεί άμεσα και εκεί μπορεί να υπάρχει ένα μπέρδεμα. Σημαντική ένταση υπάρχει για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Φεβρουαρίου με τον Άρη απέναντί σας να δημιουργεί φόρτιση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε λοιπόν. Υπάρχουν παλιές ιστορίες οι οποίες επιστρέφουν σε εσάς.

Ιχθείς

Εσάς τους Ιχθύς ένα οικονομικό θέμα σήμερα σας απασχολεί άμεσα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο δείξτε προσοχή, ο Ήλιος και ο Δίας απέναντί σας μπορεί να δείχνουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες όμως μπορεί να είναι και παραπλανητικές! Στον χώρο της εργασίας ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τελείως τα πράγματα, θα πρέπει επομένως να είστε αρκετά προσεκτικοί. Ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει για πολύ καιρό, σιγά σιγά όμως επιλύεται.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ