Επιστρέφουν απόψε οι «Αγανακτισμένοι» - iefimerida.gr

Επιστρέφουν απόψε οι «Αγανακτισμένοι»

αγανακτισμένοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν ραντεβού σήμερα στις 6.00 μμ. στο Σύνταγμα στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης «Αγανακτισμένων Πολιτών» ζητώντας έναν καλύτερο κόσμο. Από τις 591 πόλεις του κόσμου που συμμετέχουν, δεν θα μπορούσε να λείψει η Αθήνα που βρίσκεται στο επίκεντρο των ημερών. Αυτή τη φορά το σύνθημά τους είναι «Ενωμένοι για την Παγκόσμια Αλλαγή».

Για να αποφύγουν τα επεισόδια με κουκουλοφόρους αυτή τη φορά, οι Αγανακτισμένοι τους προσκαλούν μαζί τους να διαδηλώσουν ειρηνικά και γράφουν στη σελίδα τους στο facebook: «Η μαζικότητα είναι η τεράστια δύναμή μας και ήρθε η ώρα να τη δείξουμε. Όσοι παρ' όλα αυτα διαλέγουν το δρόμο της βίας και της αναταραχής, τους προκαλούμε να βάλουν στην άκρη τη βία και να ενωθούν μαζί μας. Όσοι ακόμα εμμένουν στη βία δεν χωράνε ανάμεσά μας και τους παρακαλούμε να μην αναμειχθούν με εμάς».

Σήμερα στο Σύνταγμα θα γίνουν προβολές και συνδέσεις με το κίνημα των πλατειών σε όλο τον κόσμο. Έχει οργανωθεί έτσι η συγκέντρωση ωστε να έχει τον χαρακτήρα γιορτής. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική με Έλληνες καλλιτέχνες (Δημήτρης Πουλικάκος, Β. Παπακωνσταντίνου, Lost Bodies κτλ.), χορός με την ομάδα «Athens Swing Cats» και ποίηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ