Ολυμπιακός: Ερχεται ο Ερνάνι – Πάει Ρόμα ο Κασάμι - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ερχεται ο Ερνάνι – Πάει Ρόμα ο Κασάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα τελειώσει την μεταγραφική περίοδο με μεταγραφή.

Αυτή πρόκειται να είναι του Ερνάνι, καθώς στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι τα πάντα έχουν τακτοποιηθεί. Ο νεαρός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό όπως και η διοίκηση της Πόρτο. Οι υπεύθυνοι των ομάδων έχουν δώσει τα χέρια για τον δανεισμό του με ένα ποσό το οποίο είναι σε θέση οι ερυθρόλευκοι να το καταβάλουν για να αποκτήσουν και τα δικαιώματα του. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ερνάνι αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.

Κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι. Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ρόμα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ελβετού μέσου και εξελίξεις αναμένονται άμεσα, δεδομένου ότι τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ερνανι Κασάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ