Ο νεαρός πρώην της Σάραντον στην αγκαλιά της 64χρονης εγγονής του Πικάσο! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νεαρός πρώην της Σάραντον στην αγκαλιά της 64χρονης εγγονής του Πικάσο! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά πληγωμένη φαίνεται να είναι η Σούζαν Σάραντον μετά τον χωρισμό της με τον κατά 30 χρόνια νεότερό της Τζόναθαν Μπρίκλιν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο νέος σύντροφος της 64χρονης εγγονής του Πικάσο.

Η 68χρονη Σάραντον είχε χωρίσει με τον 38χρονο Μπρίκλιν νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι δυο τους όμως διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις ενώ τον Ιούνιο είχαν εντοπιστεί μαζί σε μία γκαλερί και η γνωστή ηθοποιός τον αποκαλούσε το «αγόρι της».

«Η Σούζαν είναι πολύ πληγωμένη απο τη συμπεριφορά του Τζόναθαν. Περνούσαν ξανά χρόνο μαζί μέχρι που εκείνος έφυγε για το Παρίσι και άρχισε να βγαίνει με τη Μαρίνα!», φέρεται να αναφέρει ανώνυμη πηγή στη New York Daily News.

Ο νεαρός πρώην της Σάραντον στην αγκαλιά της 64χρονης εγγονής του Πικάσο! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο νεαρός πρώην της Σάραντον στην αγκαλιά της 64χρονης εγγονής του Πικάσο! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά στη νέα σύντροφο του 38χρονού, πρόκειται για την Μαρίνα Πικάσο, την εγγονή του γνωστού ζωγράφου, η οποία, όπως λέγεται, θα επενδύσει στις επιχειρήσεις του Μπρίκλιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Πικάσο έχει επανειλημμένως μιλήσει για τις άσχημες αναμνήσεις που έχει από τον παππού της. Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινώσει την πώληση κάποιων ζωγραφικών του έργων ενώ τον Μάιο, ανακοίνωσε την πώληση της πολυτελούς έπαυλης “La Californie” στις Κάννες, που έχει κληρονομήσει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της, δεν ήθελε πλέον να έχει στην κατοχή της το σπίτι και εργαστήριο του παππού της, καθώς τα έχει συνδέσει με άσχημες αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας.

Ο νεαρός πρώην της Σάραντον στην αγκαλιά της 64χρονης εγγονής του Πικάσο! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο νεαρός πρώην της Σάραντον στην αγκαλιά της 64χρονης εγγονής του Πικάσο! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ