Η απάντηση του Σπίρτζη στον Μητρόπουλο: Δεν έχω καμία εμπλοκή – Μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Η απάντηση του Σπίρτζη στον Μητρόπουλο: Δεν έχω καμία εμπλοκή – Μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Αλέξης Μητρόπουλος να «κάρφωσε» ανοιχτά τον Χρήστο Σπίρτζη ότι έδωσε εντολή στον εισαγγελέα για την αίτηση άρση ασυλίας του πρώτου, αλλά ο πρώην υπουργός δεν... σήκωσε το γάντι.

Μιλώντας στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, ούτε καν γνώση της.

«Επειδή ακούστηκε το όνομα μου, θέλω να δηλώσω πως ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ τόσο εντός στο τραπέζι των συζητήσεων, όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συντρόφους μου. Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω καμία εμπλοκή, ούτε γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο ότι είμαι διαθέσιμος και στα όργανα για οποιαδήποτε Περιφέρεια και για οποιαδήποτε θέση εκλόγιμη και μη.

Δεν βρίσκομαι εδώ ούτε για υπουργικούς θώκους, ούτε για βουλευτική θέση. Οσοι προερχόμαστε από σοσιαλιστικό χώρο, έχουμε δει πως ένα ριζοσπαστικό κόμμα μεταλλάσσεται σε συστημικό κόμμα. Να υπηρετήσουμε και να διασφαλίζουμε πολιτική που δεν θα ξεφτίσει. Να μην αφήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπίρτζης Μητρόπουλος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ