Μεϊμαράκης: Τώρα, δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Τώρα, δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου σ' αυτές τις εκλογές» διεμήνυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από την Κόριθνο όπου πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία.

Απευθυνόμενος, στους πολίτες, οι οποίοι «είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου» ο πρόεδρο της ΝΔ τόνισε: Η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις. Πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε».

Πρόσθεσε ακόμη ότι παρότι ψήφισαν «με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τελικά θα πληρώσουν 90 δις επιπλέον».

Οπως τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης «σε αυτή την εκλογή, δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου». Κάλεσε δε τους πολίτες «με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τι, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας».

Νωρίτερα είχε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού, ενώ επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ