Hyundai i20 N-Sport με 1.400 κυβικά και 115 άλογα - iefimerida.gr

Hyundai i20 N-Sport με 1.400 κυβικά και 115 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο υπερ- μίνι της Hyundai αποκτά και μια πιο σπορτίφ έκδοση, την N-Sport, η οποία ξεχωρίζει από το body kit του αμαξώματος της.

Το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες σε σχέση με την απλή εκδοχή του μοντέλου, άλλα μαρσπιέ, πίσω αεροτομή, νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και μια σχετικά ελεύθερη ανοξείδωτη εξάτμιση της CAT. Παράλληλα οι αναρτήσεις είναι για την περίσταση πιο σφιχτές και τα φρένα αναβαθμισμένα.

Ο κινητήρας του Hyundai i20 N-Sport είναι ο τετρακύλινδρος 1.400 της μάρκας, ο οποίος για την περίσταση έχει ανέβει στα 115 άλογα και τα 160 Nm. Το κιβώτιο είναι ένα χειροκίνητο 6άρι, με την ισχύ να καταλήγει στους εμπρός τροχούς, ενώ φυσικά και δεν λείπουν τα πάντα απαραίτητα ταμπελάκια στα πλάγια και στην πίσω πόρτα του 5θυρου αμαξώματος.

Hyundai i20 N-Sport με 1.400 κυβικά και 115 άλογα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai σπορτίφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ