Το Ποτάμι: Ενα πρωτότυπο debate-συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Το Ποτάμι: Ενα πρωτότυπο debate-συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη ιδέα από τη Θεσσαλονίκη άλλαξε τα πλάνα του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφορικά με την προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα ανοικτή συγκέντρωση που προγραμμάτιζε να κάνει στο Θέατρο Κήπου των Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του δημοσιογράφου και γνωστού Θεσσαλονικιού ραδιοφωνικού παραγωγού τού Imagine 89,7 και εκδότη του περιοδικού Soul, Στέφανου Τσιτσόπουλου, ο επικεφαλής του Ποταμιού αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να παραχωρήσει -στο ίδιο χώρο όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση- «ανοικτή» συνέντευξη, εν είδει debate και να απαντήσει στα ερωτήματα τριών δημοσιογράφων της πόλης: της Κικής Τσιλιγγερίδου, παρουσιάστριας ειδήσεων στο δημοτικό κανάλι TV100, του Δημήτρη Διαμαντίδη, οικονομικού συντάκτη του Ράδιο Θεσσαλονίκη και βεβαίως του εμπνευστή Στέφανου Τσιτσόπουλου.

Το πλέον καινοτόμο, είναι πως την ιδιότυπη τηλεοπτική αναμέτρηση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, θα παρακολουθήσουν ζωντανά περισσότεροι από 700 Θεσσαλονικείς οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν το Θέατρο της Νέας Παραλίας για ν’ ακούσουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντάει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων που, όπως έχει προγραμματιστεί, δεν θα ξεπερνούν τα 20 δευτερόλεπτα.

Κατά τ’ άλλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού προγραμματίζει να παρουσιάσει από τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου ξεκινά τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, τις επτά απόλυτες προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής του κόμματός του, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν ως επί το πλείστον, την καταπολέμηση της ανεργίας και την αναθέρμανση της επιχειρηματικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει επανειλημμένως ζητήσει και προκαλέσει τόσο τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον πρόεδρο της ΝΔ Βάγγέλη Μεϊμαράκη, σε debate, εξηγώντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε αυτό ακόμη κι αν οι δύο πολιτικοί του αντίπαλοι, θέσουν τους όρους της τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ