Φιάσκο με το σάιτ γνωριμιών - Οι άπιστοι σύζυγοι συνομιλούσαν με ανύπαρκτες γυναίκες - iefimerida.gr

Φιάσκο με το σάιτ γνωριμιών - Οι άπιστοι σύζυγοι συνομιλούσαν με ανύπαρκτες γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους 31 εκατομμύρια άπιστους συζύγους που έψαχναν για μια περιπέτεια μέσω του σάιτ γνωριμιών Ashley Madison τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται προς τις γυναίκες που επρόκειτο να γίνουν ερωμένες τους.

Σύμφωνα με το Βusiness Ιnsider η Annalee Newitz, υπεύθυνη της εταιρείας Gizmodo, ανέλυσε τη βάση δεδομένων των χρηστών του σαίτ και βρήκε πολλά ύποπτα πράγματα που υποδηλώνουν ότι σχεδόν όλοι οι γυναικείοι λογαριασμοί ήταν ψεύτικοι και χρησιμοποιούνταν κυρίως από τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Οι πληροφορίες που δημοσίευσαν οι χάκερς αναφέρουν περίπου 31 εκατομμύρια λογαριασμούς που ανήκουν σε άνδρες και περίπου μόλις 5 εκατομμύρια που προφανώς ανήκαν σε γυναίκες.

Αλλά όταν η υπεύθυνη της εταιρείας έψαξε βαθύτερα, βρήκε λογαριασμούς δοκιμής που έληγαν σε ashleymadison.com, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του σάιτ. Το 90% των λογαριασμών αυτών άνηκαν σε υποτιθέμενες παντρεμένες γυναίκες ενώ υπήρχαν και 350 θηλυκοί λογαριασμοί με το ίδιο ή ένα πολυσύνθετο επίθετο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ashley Madison άσπιτοι λογαριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ