Ο Ολυμπιακός με δύο… σπόντες κέρδισε 0-2 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός με δύο… σπόντες κέρδισε 0-2 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι θα μπορούσε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έπαιξε με την φωτιά και χρειάστηκε δύο γκολ με κόντρα στην… εκπνοή για να πάρει τη νίκη, 2-0, απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την Super League.

Πρώτα ο Μιλιβόγεβιτς (89') κι εν συνεχεία ο Φορτούνης (90+1') με δύο απίστευτες κόντρες σε γκολ που δεν περίμενε κανείς ήταν οι «λυτρωτές» των ερυθρόλευκων, που κρατούν την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Σταθερός στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Εστεμπάν Καμπιάσο, που αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό από τον Σεμπά. Συμπλοκές περίπου τρία τέταρτα πριν την σέντρα ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και δυνάμεις των ΜΑΤ. Η κατάσταση ηρέμησε έπειτα από ρίψη δακρυγόνων.

Την ποιότητά της έναντι του Πανθρακικού πιστοποίησε η Βέροια μέσα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, επικρατώντας των γηπεδούχων με 2-0, έχοντας τον Τζαμέλ Αμπντούν σε εξαιρετική μέρα με ισάριθμα γκολ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Λεβαδειακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ