Τι χρόνο ακούγεται πως πέτυχε η Alfa Romeo QV στο Nuerburgring; - iefimerida.gr

Τι χρόνο ακούγεται πως πέτυχε η Alfa Romeo QV στο Nuerburgring;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Alfa Romeo δοκιμάζει εντατικά τη Giulia QV στη γερμανική πίστα του Nuerburgring, παρά το ότι έχει παρουσιαστεί επίσημα, για τις τελικές της ρυθμίσεις.

Παράλληλα όμως φαίνεται πως οι Ιταλοί προσπαθούν και για το καλύτερο σε ότι αφορά την επίτευξη χρόνου για το γύρο των 20,832 χιλιομέτρων της Πράσινης Κόλασης.

Έτσι λοιπόν κυκλοφόρησαν φήμες πως η κορυφαία Giulia των 510 ίππων έγραψε 7:43 στη διάσημη πίστα, που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε μέτρο σύγκρισης των δυνατοτήτων των σπορ μοντέλων. Και βέβαια μια κορυφαία τιμή στο γύρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα από τα τμήματα μάρκετινγκ της εκάστοτε αυτοκινητοβιομηχανίες. Μέχρι τώρα πάντως οι Ιταλοί ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το συγκεκριμένο νούμερο, ενώ όπως λέγεται αφήνουν να εννοηθεί πως οι φήμες έχουν βάση.

Για το πόσο καλή είναι η τιμή των 7:43 λεπτών και άρα πόσο καλή θα είναι και η Giulia QV αρκεί να αναφέρουμε πως ο χρόνος της BMW M4 στο Nuerburgring με το δημοσιογράφο του γερμανικού Sport Auto Horst von Saurma στο τιμόνι της –πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει πετύχει το ρεκόρ στην κλάση της με την Alfa Romeo 4C- είναι 7:52.

Τι χρόνο ακούγεται πως πέτυχε η Alfa Romeo QV στο Nuerburgring; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Alfa Romelo Giulia QV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ