Παναθηναϊκός: Εμπιστοσύνη σε Αναστασίου από την διοίκηση - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Εμπιστοσύνη σε Αναστασίου από την διοίκηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που συγκάλεσε ο Γιάννης Αλαφούζος, έγινε σαφές το πώς αντιμετωπίζονται πλέον όλοι στο σύλλογο.

Σημειώνεται λοιπόν ότι παραμένει η εμπιστοσύνη στον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες, ωστόσο ξεκαθαρίζεται η απαίτηση να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα τους για να διεκδικηθούν οι στόχοι που υπάρχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Καμπάλα. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν οι κ.κ. Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Γιάννης Αναστασίου για να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και το τεχνικό τιμ, αποφάσισε περαιτέρω να συνταχθεί από τους υπεύθυνους της ποδοσφαιρικής ηγεσίας μια έκθεση με τα αίτια για τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, καθώς και σχετική εισήγηση για την αντιμετώπιση τους.

Επισημάνθηκε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η άμεση ανάταξη σε εικόνα και αποτελέσματα, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στις αυξημένες απαιτήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι επιτακτική ανάγκη όσο και απαίτηση της διοίκησης η βελτίωση της εικόνας της ομάδας και για το λόγο αυτό όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ