Αύριο ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας - iefimerida.gr

Αύριο ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας

ποδηλατικός γύρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο με ποδήλατο θα μπορεί να κυκλοφορήσει κάποιος το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας ανήκουν στο ποδήλατο. Όχι επειδή θα έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς, ούτε επειδή θα έχει πορεία, απλώς ξεκινάει ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας.

Η εκκίνηση για τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα γίνει στις 09:45 στα Προπύλαια, ενώ οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν απ' το Καλλιμάρμαρο στις 10:00. Ο τερματισμός για όλους θα είναι στο Ζάππειο. Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης, διοργανώνει μάλιστα και σήμερα από τις 17.00 -19.00 μ.μ. στο Πάρκο Ριζάρη, αθλητική γιορτή για τα παιδιά των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων, με την καθοδήγηση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας και την πραγματοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών.

Για όσους επιθυμούν να τρέξουν με τα ποδήλατα τους οι εγγραφές για τον γίνονται on line στο www.ona.gr, στους χώρους του ΟΝΑ και στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ