Ληστεία με λεία 540 ευρώ σε βενζινάδικο - iefimerida.gr

Ληστεία με λεία 540 ευρώ σε βενζινάδικο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν δύο υπάλληλοι σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Σχηματάρι της Βοιωτίας, όταν το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε ένας ένοπλος, ζητώντας τις εισπράξεις της ημέρας.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00, με τον δράστη να φτάνει στο βενζινάδικο φορώντας ένα μαντήλι στο πρόσωπο και κρατώντας όπλο.

Μάλιστα, την ώρα που ζητούσε τα χρήματα, επιχείρησε να οπλίσει το περίστροφο, προκειμένου να δείξει στους υπάλληλους, μία γυναίκα 31 ετών κι έναν 28χρονο άνδρα, ότι δεν αστειεύεται. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή το όπλο εκπυρσοκρότησε, με τη σφαίρα να καρφώνεται στο ταβάνι.

Ο ληστής, που ίσως να τρομοκρατήθηκε και ο ίδιος από τον πυροβολισμό, τελικά έφυγε τρέχοντας, αφού προηγουμένως άρπαξε 540 ευρώ.

Οι δύο υπάλληλοι, μόλις συνήλθαν από το πρώτο σοκ ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ληστή, που πρόλαβε να διαφύγει πεζός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστής Βοιωτία βενζινάδικο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ