«Δεν βίασα γυναίκα διότι αντιμετωπίζω προβλήματα στύσης» - iefimerida.gr

«Δεν βίασα γυναίκα διότι αντιμετωπίζω προβλήματα στύσης»

ανακριτής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερη άφέθηκε η 16χρονη Ελληνίδα, η οποία εμπλέκεται στο κύκλωμα των ληστών-βιαστών, στην οποία εν τέλει επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή της ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Εν τω μεταξύ προφυλακιστέα κρίθηκαν τα υπόλοιπα πέντε μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, ενώ η ανήλικη αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση,

Το αξιοσημείωτο της υποθέσεως είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα των έξι ληστειών, ενώ για όλα τα υπόλοιπα αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή μεταξύ των οποίων και η κακοποίηση εις βάρος γυναίκας, καθώς όπως τόνισε έχει προβλήματα στύσης μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες περί βιασμού και κακοποίησης των θυμάτων τους, ενώ η 16χρονη υποστήριξε ότι το μόνο που γνώριζε είναι πως ο φίλος της έκανε μικροκλοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ