Τα όπλα του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική μάχη -Επί ποδός το κομματικό επιτελείο - iefimerida.gr

Τα όπλα του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική μάχη -Επί ποδός το κομματικό επιτελείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «οδικό χάρτη»- σύμφωνα με τον οποίο θα κινηθεί και θα «χτυπήσει» την αντιπολίτευση- στη σύντομη προεκλογική περίοδο καταστρώνει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το «παρόν» στις συνεδριάσεις τόσο της επιτροπής προγράμματος όσο και της εκλογικής επιτροπής.

Οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δίνουν ένα πρώτο στίγμα των επιχειρημάτων που θα προτάξουν στο τραπέζι της εκλογικής αντιπαράθεσης, με αιχμή του δόρατος την παραδοχή ότι «χρειάζεται επεξήγηση της συμφωνίας» καθώς και αντιπαραβολή των πεπραγμένων παλαιότερων κυβερνήσεων σε σύγκριση με όσα διαπραγματεύτηκε και κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως εξηγούσε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί μια σειρά από ερωτήματα για το πώς κρίνει τώρα πια την επτάμηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία.

«Θα κλείσει ξανά την ΕΡΤ; Θα ξαναβάλει το 5ευρω στα νοσοκομεία; Θα ακυρώσει τις 100 δοσεις; Τι θα κάνει με το νομοσχεδιο για την ανθρωπιστική κρίση;», είναι κάποια από τα κομβικά ζητήματα που θα επιχειρήσει να προτάξει η Κουμουνδούρου, με στόχο να εκθέσει το γαλάζιο «στρατόπεδο».

«Πρωθυπουργός Μεϊμαράης ή Τσίπρας;»

Δεδομένη θεωρείται δε, η προβολή του Αλέξη Τσίπρα που είναι και το "δυνατό χαρτί" του προεκλογικού αγώνα. Στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου αναφέρουν ότι «πάνω από την κάλπη ο κόσμος θα σκεφτεί το δίλημμα: πρωθυπουργός Τσίπρας ή Μειμαράκης;».

Τέλος, στόχος είναι στην αυριανή πανελλαδική συνδιάσκεψη να μπει «φρένο» στην εσωκομματική «αιμορραγία» και να γίνει η εκκίνηση, ώστε να αυξηθεί η συσπείρωση των ψηφοφόρων, την ώρα που εκτιμούν πως οι...διαρροές προς τον Π.Λαφαζάνη αγγίζουν περίπου ένα ποσοστό της τάξεως του 10%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ