Κουίκ: Ο Χαϊκάλης έχει 24 ώρες για να αποδείξει όσα δηλώνει για την οff shore εταιρεία - iefimerida.gr

Κουίκ: Ο Χαϊκάλης έχει 24 ώρες για να αποδείξει όσα δηλώνει για την οff shore εταιρεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα με την off shore εταιρεία του Παύλου Χαϊκάλη συνταράσσει τους ΑΝΕΛ και σίγουρα δεν μπορεί να υποβαθμιστεί όπως επιθυμεί ο γνωστός ηθοποιός.

Μάλιστα, ο επικεφαλής Επιτροπής Επικοινωνίας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ απάντησε στις αιτήσεις του κ. Χαϊκάλη λέγοντας πως: επειδή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά»
«Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη» είπε ο κ.Κουίκ, ο οποίος ερωτηθείς για το τι έγγραφα εννοεί, απάντησε:

«Υποθέτω φορολογική δήλωση, πόθεν έσχες, το καταστατικό - ιδιοκτησιακό καθεστώς της κυπριακής εταιρίας...».
«Δεν υπάρχουν, από και για κανέναν, περιθώρια για κάτι το διαφορετικό.
Να επαναλάβω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν διαφάνεια και όχι σκιές, πόσω μάλλον στο εσωτερικό τους.
Δίνουν ανελέητο αγώνα εναντίον όσων τους λασπολογούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την συγκάλυψη και ότι αν χρειαστεί δεν παίρνουν τις αυτονόητες προβλεπόμενες αποφάσεις τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουίκ.

Επιπλέον, εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Παύλο Χαϊκάλη για το συγκεκριμένο θέμα.

Στις 16:00 η συνέντευξη Τύπου του Παύλου Χαϊκάλη

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για όσα του προσάπτουν. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 4.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε με τον βουλευτή του και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία τους ισχυρισμούς του, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ