Πώς έγινε η πρόταση στην Πρωτοψάλτη για το υπουργείο - iefimerida.gr

Πώς έγινε η πρόταση στην Πρωτοψάλτη για το υπουργείο

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι η νέα υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού, και έτσι σήμερα, μια σειρά από δημοσιεύματα έρχονται για να ρίξουν φως στον τρόπο με τον οποίο της έγινε η πρόταση.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, η καλλιτέχνιδα έλαβε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο με τον οποίο έχουν σχέσεις από το παρελθόν.

Η εφημερίδα κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν σημειώνει ότι προηγούμενη ενασχόληση της Άλκηστη Πρωτοψάλτη πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, ήταν ξεναγός σε τουριστικό λεωφορείο.

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αν και αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου μία ημέρα μετά την ορκωμοσία της θα παραχωρήσει συναυλία στον Τύμβο Μαραθώνα. Η συναυλία θα έχει ελεύθερη είσοδο για τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ