Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ιστορίες «γεννιούνται» μέσα στην κρίση με μόνο τους εχθρό το κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό. Ελληνες και ξένοι μπορεί να χωρίζονται από την καθημερινότητα, ενώνονται, όμως, με τον έρωτα.

Αυτή είναι η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ενας άλλος κόσμος», που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες 17 Δεκεμβρίου από την Village.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους: τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Μέχρι να βγει στις αίθουσες, πάρτε μια γεύση από το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ