Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορώντας ένα φανταχτερό κουστούμι και έχοντας καλύψει τις θηλές τις με δυο αυτοκόλλητες καρδούλες εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ η Μάιλι Σάιρους, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Μάλιστα η τραγουδίστρια το προχώρησε και παραπέρα. Για να δείξει στο κοινό πόσο άνετη είναι με την εικόνα της η Μάιλι μεταμφιέστηκε σε δημοσιογράφο.

Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Φορώντας ένα κοστούμι σε αυστηρή γραμμή, μια μαύρη περούκα και γυαλιά μυωπίας η Σάιρους βγήκε στο δρόμο και έκανε γάλοπ, ρωτώντας τον ανυποψίαστο κόσμο ποια γνώμη έχει για την ίδια και τη δουλειά της.

Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Οι απαντήσεις ωστόσο που πήρε δεν ήταν κολακευτικές. Μερικές από τις «κακές» απαντήσεις που έλαβε ήταν: «Δεν μου αρέσει το στυλ της», «Η οικογένεια της είναι απαράδεκτη», «Δεν έχω ακούσει ποτέ τη μουσική της», «Προτιμώ την Τέιλορ Σουίφτ».

Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Η νέα τρέλα της Μάιλι Σάιρους [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάιλι Σάιρους δημοσιογράφος εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ