Σοκ για Παναθηναϊκό: Αποκλείστηκε από την Ευρώπη από την Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ για Παναθηναϊκό: Αποκλείστηκε από την Ευρώπη από την Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε.

Μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν οι «πράσινοι» άφησαν την Καμπάλα να προηγηθεί δυο φορές και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν αφού έμειναν στο 2-2. Αποκλεισμός από την Ευρώπη για τον ΠΑΟ και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του στην Λεωφόρο.

Προηγήθηκαν δύο φορές (με τον Ντοντό στο 6' και στο 60') οι Αζέροι απέναντι στην «παιδική» πράσινη άμυνα, ισοφάρισαν δις οι Μπεργκ στο 34' (έχασε τετ-α-τετ στο 90' για την λύτρωση) και Νάνο στο 78', αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ντροπιαστική εξέλιξη της ομάδας τους (και σε οικονομικό επίπεδο).

Κακή η εικόνα του τριφυλλιού, μην έχοντας καθαρό μυαλό να παίξει ορθολογικά, αναλώθηκε σε σέντρες. Πολλοί παίκτες του κάτω του μετρίου. Έντονη γιούχα από τον κόσμο μετά το 60', είσοδος περίπου 50 στο φινάλε, όπου κινήθηκαν κατά του Λαγού (χωρίς να συμβεί το παραμικρό) και πέταξαν αρκετά μπουκάλια.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77' Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67' Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67' Πέτριτς)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Καμπάλα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ