Ορθιος στην Δανία ο ΠΑΟΚ (1-1) με την Μπρόντμπι και πρόκριση στους ομίλους του Europa League [βίντεο] - iefimerida.gr

Ορθιος στην Δανία ο ΠΑΟΚ (1-1) με την Μπρόντμπι και πρόκριση στους ομίλους του Europa League [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ είχε... προίκα την 5αρα της Τούμπας και στάθηκε όρθιος στην Δανία αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπρόντμπι και πέρασε στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας στη σύνθεση του αρκετές εφεδρείες και δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα, με δραστήριο τον Γκάρι Ροντρίγκες και σκόρερ τον Ρικάρντο Κόστα στο 21', πήρε ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Μπρόντμπι και σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Kαλή απόδοση κατά διαστήματα από τον Δικέφαλο του Βορρά, που διαχειρίστηκε εύκολα και δίχως προβλήματα το ματς, έστω και αν οι Δανοί, ισοφάρισαν έξι λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκαν.

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Πίρι (81’ Χολστ), Νέργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72’ Πούκι), Σβαρτς (60’ Ελμάντερ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (64’ Σαββίδης), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (64’ Μακ), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Μπροντμπι Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ