Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποθεώνει τον Μπογδάνο - iefimerida.gr

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποθεώνει τον Μπογδάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Aπόλυτο πρωταγωνιστή της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν» χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην περιφερειάρχης και νυν πρόεδρος του κινήματος Πατρίδα, με ανακοίνωσή του αποθεώνει τον γνωστό δημοσιογράφο, κάνοντας λόγο για «φρέσκο αέρα» που ενοχλεί ορισμένους...

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Τιμώ και σέβομαι το έργο όλων των δημοσιογράφων και παρουσιαστών, θεωρώ όμως πως σε αυτή την άτυπη κούρσα για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση της κοινής γνώμης απόλυτος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Με το δικό του μοναδικό, ιδιαίτερο και ανατρεπτικό τρόπο πέτυχε να εισαγάγει νέα ήθη στα ελληνικά ΜΜΕ, προσεγγίζοντας με σεβασμό την επικαιρότητα, αποβάλλοντας τον ξύλινο λόγο που είχαμε συνηθίσει, αντικαθιστώντας τον με γενναίες δόσεις ειλικρίνειας, αμεσότητας, ακόμη και αυτοσαρκασμού.
Ασφαλώς ο φρέσκος αέρας που έφερε ο Μπογδάνος στα τηλεοπτικά δρώμενα ήταν αναμενόμενο να ενοχλήσει αρκετούς. Και στην περίπτωση αυτή επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ο Εμμανουήλ Ροΐδης όταν έλεγε: «Στην Ελλάδα άπαντες οι έχοντες ονύχια αγωνίζονται να σπαράξωσιν τους έχοντες πτερά».
Είμαι βέβαιος πως αυτή η σταθερά ανοδική του πορεία θα συνεχιστεί, με ανάλογη και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ