Αυτό είναι το σύγχρονο Mehari της Citroen, το Cactus M Concept - iefimerida.gr

Αυτό είναι το σύγχρονο Mehari της Citroen, το Cactus M Concept

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Citroen θέλει να αναβιώσει το Mehari, ένα μικρό, ανοιχτό όχημα ελευθέρου χρόνου, που βασιζόταν στο 2CV και αποτέλεσε και την έμπνευση για το ελληνικό Pony.

Το σύγχρονο Mehari λοιπόν θα είναι το Cactus M Concept, το οποίο παρόλο που δεν μοιάζει και πολύ με το διάσημο πρόγονό του –για να είμαστε ειλικρινείς δεν θα μπορούσε κιόλας- είναι ενδιαφέρον. Στην ουσία και όπως βλέπουμε από την πρώτη του φωτογραφία που διέρρευσε, πρόκειται για ένα μικρό πικ-απ, με μεγάλες πόρτες και θέσεις για δύο, που μέχρι την πρώτη κολώνα δεν θα διαφοροποιείται, όπως γράφτηκε στο www.carzine.gr, από το Cactus παραγωγής.

Tο βέβαιο είναι πως οι κινητήρες και τα μηχανικά μέρη γενικά θα είναι τα ίδια με αυτά που ξέρουμε για το Cactus, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι δίχρωμες ζάντες. Περισσότερα για το Cactus M Concept θα αποκαλυφθούν στην πορεία, το αργότερο στην επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αυτό είναι το σύγχρονο Mehari της Citroen, το Cactus M Concept | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το σύγχρονο Mehari της Citroen, το Cactus M Concept | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Citroen Cactus αυτοκίνητο Concept
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ