Λαφαζάνης: Ούτε οι αρχηγοί ούτε ο ΠτΔ είναι πάνω από το Σύνταγμα - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Ούτε οι αρχηγοί ούτε ο ΠτΔ είναι πάνω από το Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η εντολή αξιοποιήθηκε», είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο επικεφαλής της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, παραδίδοντας την τρίτη και τελευταία τριήμερη διερευνητική εντολή που είχε λάβει, ενώ τόνισε ότι «δεν είναι οι αρχηγοί ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάνω από το Σύνταγμα».

«Νομίζω ότι σε αυτή τη βάση μπορεί να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε σε εκλογές τηρώντας και το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος» σημείωσε. «Ουδείς πολιτειακός παράγων είναι πάνω από το Σύνταγμα, να είστε βέβαιος ότι θα τηρήσω στο ακεραιο τις διατάξεις του» απάντησε ο κ. Παυλόπουλος.

«Οι μεγαλύτερες εκτροπές έχουν γίνει στο όνομα της τήρησης του Συνταγματος ... Εγώ δεν ξέρω να γράφει το Σύνταγμα για τηλεφωνικές επικοινωνίες» ανταπάντησε ο κ. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τηλεφωνικών επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ