Handelsblatt: Ο Τσίπρας πρέπει να τρέμει -Ο ΣΥΡΙΖA έχει ισχυρές απώλειες - iefimerida.gr

Handelsblatt: Ο Τσίπρας πρέπει να τρέμει -Ο ΣΥΡΙΖA έχει ισχυρές απώλειες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt αναφέρεται με ανταπόκρισή της από την Αθήνα στις προεκλογικές διαθέσεις του εκλογικού σώματος όπως αυτές αποτυπώνονται στις δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Βεργίνα TV, που εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με ισχνό προβάδισμα δύο ποσοστιαίων μονάδων έναντι της ΝΔ (24% και 22% αντίστοιχα).

Η εφημερίδα του Ντύσελντορφ σχολιάζει με γλαφυρό ύφος ότι «ο Τσίπρας θα πρέπει να τρέμει» εν όψει των πρόωρων εκλογών, στις οποίες δήλωσε ότι θέλει να διεκδικήσει την αυτοδυναμία, δεδομένου, όπως γράφει ο ανταποκριτής της Handelsblatt, ότι «οι δημοσκοπήσεις προμηνύουν ισχυρές απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ