Ενα θαύμα κυνηγά ο Ατρόμητος στην Πόλη - Θέλει ανατροπή με τη Φενέρ - iefimerida.gr

Ενα θαύμα κυνηγά ο Ατρόμητος στην Πόλη - Θέλει ανατροπή με τη Φενέρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγαλύτερο θαύμα της ιστορίας του θα ψάξει απόψε στην Κωνσταντινούπολη ο Ατρόμητος, ο οποίος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε στο Περιστέρι.

Από την ημέρα της κλήρωσης των πλέι-οφ, ο Ατρόμητος γνώριζε ότι θα είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στη Φενέρ, το οποίο έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά το τέλος του πρώτου αγώνα. Οι Τούρκοι πήραν τη νίκη με το γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο φινάλε της αναμέτρησης και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι αυτή ακριβώς είναι και η μαγεία του ποδοσφαίρου αφού μέχρι το τελευταίο λεπτό σου δίνει τη δυνατότητα να ελπίζεις. Ο Ελληνας τεχνικός δεν αναμένεται να παρουσιάσει εκπλήξεις στην 11άδα με τους Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδη, Μπίτολο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ουσέρο, Γοδόι, Πίτου Γκαρσία, Μαρσελίνιο, Ούμπιδες και Ναπολεόνι να αποτελούν το αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι έχουν το πάνω χέρι και ελάχιστα προβλήματα. Εκτός μάχης είναι μόνο ο τραυματίας Μπρούνο Αλβες ενώ κρίνεται μια θέση στη μεσαία γραμμή ανάμεσα στον Μεϊρέλες και τον Τοπάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ