Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κοινό μυστικό ότι ο κίνδυνος γοητεύει. Και όταν αυτό συνδυάζεται με εντυπωσιακό φυσικό τοπίο τότε τα πιο επικίνδυνα σημεία του κόσμου γίνονται τουριστικές ατραξιόν.

Από τη γλώσσα του τελωνίου στη Νορβηγία, μέχρι το δρόμο του θανάτου στη Βολιβία, αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα και δημοφιλή μέρη στον κόσμο.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Trolltunga – Νορβηγία
Στα Νορβηγικά σημαίνει η γλώσσα του τελωνίου και έχει δημιουργηθεί από λιωμένους παγετώνες. Η άκρη του βράχου-γλώσσας είναι δημοφιλές σημείο για φωτογραφίες, ωστόσο είναι ελαφρώς ετοιμόρροπο και η θέα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ορος Χουαχσάν – Κίνα
Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο πέρασμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρελοί τουρίστες που ταξιδεύουν στην Κίνα για να κάνουν πεζοπορία εκεί. Αν είστε αρκετά γενναίοι για να περάσετε από ξύλινες πεζογέφυρες και σχεδόν κάθετες σκάλες τότε κάντε μία ασφάλεια ζωής και δοκιμάστε το.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η κρεμαστή γέφυρα Χουσαίνι – Βόρειο Πακιστάν
Αυτή η τρομακτική γέφυρα βρίσκεται στο βόρειο Πακιστάν. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να διασχίσουν τη λίμνη Μπορίτ, ωστόσο είναι πολύ επικίνδυνη και πραγματικά τρομακτική και οι τουρίστες την επισκέπτονται περισσότερο για «ενέσεις αδρεναλίνης» παρά για να διασχίσουν τη λίμνη.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ουρανοξύστης του Οκλαντ – Νέα Ζηλανδία
Ο πύργος είναι δημοφιλές σημείο για bungee jumping και το έχουν δοκιμάσει εκεί αρκετές προσωπικότητες όπως η Μπιγιονσέ. Ωστόσο με 192 μέτρα ύψος, καλό είναι να μην κοιτάξετε κάτω.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πισίνα του Διαβόλου – Βικτόρια, ΗΠΑ
Οι καταρράχτες της Βικτόρια είναι δημοφιλές σημείο για φωτογραφίες, ωστόσο είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Γυάλινο κουτί – Mont Blanc
Ένα κουτί κατασκευασμένο από γυαλί που κρέμεται πάνω από το βουνό δεν ακούγεται ιδιαίτερα αξιόπιστη δομή. Ωστόσο, το γυάλινο κουτί του Mont-Blanc ασφαλείας είναι ανθεκτικό και απόλυτα ασφαλές. Κρέμεται στα 4.000 μέτρα πάνω από κοφτερά βράχια και παρόλο που δεν κινδυνεύετε να πέσετε, η θέα είναι αρκετή για να σας κόψει το αίμα.

Τα 7 πιο επικίνδυνα τουριστικά σημεία στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ο δρόμος του θανάτου – Βολιβία
Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εδώ, αφού οι δρόμοι είναι πολύ στενοί και κακοσυντηρημένοι, ενώ η κίνηση είναι χειρότερη κι από μεσημέρι στο κέντρο του Μανχάταν. Παρ 'όλα αυτά, φαίνεται ότι οι τουρίστες θα συνεχίσουν να επισκεπτονται φανατικά αυτό το παράξενο δρόμο, παρά τις προειδοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρίστες επικίνδυνα μέρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ