Παναθηναϊκός: Πρώτα η Καμπάλα και μετά η ενδεχόμενη πώληση του Καρέλη - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Πρώτα η Καμπάλα και μετά η ενδεχόμενη πώληση του Καρέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν πώληση. Ο Παναθηναϊκός αφού πρώτα κοιτάξει να ξεπεράσει το σημερινό εμπόδιο της Καμπάλα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα δώσει ένα τέλος στην υπόθεση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της Γκενκ.

Το ποσό που προσφέρουν οι Βέλγοι είναι δύσκολο να το αρνηθεί αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν του κόστισε σχεδόν τίποτα. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Γκενκ θα καταθέσει τη νέα και ανανεωμένη πρότασή της στους πράσινους, την Παρασκευή, ευελπιστώντας να αποσπάσει το «ναι» για την παραχώρηση του Καρέλη.

Στο τριφύλλι πάντως αναμένουν να δουν το ποσό που θα προσφέρουν οι Βέλγοι αφού έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα 3,5 εκατ. ευρώ, τα οποία προσέφεραν αρχικά, δεν ικανοποιούσαν την ελληνική ομάδα.

Παράλληλα, έχουν γίνει ήδη κάποιες διερευνητικές επαφές προκειμένου να υπάρξει κάλυψη στο κενό που θα αφήσει ο Ελληνας διεθνής επιθετικός ενώ δεν αποκλείεται πολλά να αλλάξουν στην πολιτική της ομάδας αν αποκλειστεί από την Καμπάλα, χάνοντας τα έσοδα και του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νικος καρελης Παναθηναϊκός Γκενκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ