Βενιζέλος: Ρηχή, απλοϊκή και βασισμένη σε ψέματα η επιχειρηματολογία Τσίπρα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ρηχή, απλοϊκή και βασισμένη σε ψέματα η επιχειρηματολογία Τσίπρα

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν περίμενα ότι ο κ. Τσίπρας θα είχε μια επιχειρηματολογία τόσο ρηχή και απλοϊκή, βασισμένη σε ψέματα. Πραγματικά λυπήθηκα», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ηττοπαθής το βράδυ της Τετάρτης, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν τη δεύτερη προσφυγή στις κάλπες. «Ο κ. Τσίπρας ψεύδεται, ο κυνισμός είναι απόλυτος. Τον είχα προειδοποιήσει για όλα αυτά στην κατ' ιδίαν συζήτησή μας», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο κ. Βενιζέλος αρκέστηκε να πει πως «την φόρτωσε στο πολίτευμα ο κ. Τσίπρας».

Όσον αφορά στην κατάσταση στη οποία έχει περιέλθει η οικονομία είπε: «περιμέναμε να έχουμε ανάπτυξη 7% και τώρα θα έχουμε ύφεση της τάξεως του 6%» και διερωτήθηκε: «Γιατί έπρεπε να μπούμε σε τρίτο μνημόνιο, γιατί έπρεπε να μπούμε σε capital controls;».

Τέλος μιλώντας για το τρίτο μνημόνιο δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας λέει ότι έφερε το καλύτερο μνημόνιο ως νεομνημονιακός και ταυτοχρόνως λέει ότι δεν το θέλει ως κρυπτοαντιμνημονιακός». «Τώρα ομολογούν ότι το πολύ πολύ να πετύχουν τη συμφωνία του 2012 για το χρέος, το "reprofiling" που λέει τώρα ο κ. Τσίπρας», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ