Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό (απέναντί σας) δείχνει ότι τουλάχιστον ως την πρώτη Νοεμβρίου με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε πολλές συζητήσεις άλλοτε θετικές άλλοτε αρνητικές. Γενικά θα έχετε πολλές συζητήσεις, αυτό τον καιρό όμως είστε σε μια αρκετά καλή φάση και μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά που κάνετε με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας , ακόμη και με τα παιδιά σας. Βεβαίως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις σας γιατί δεν έχετε κάνει ακόμη τα τελικά σας ξεκαθαρίσματα. Ο Κρόνος σε λίγες ημέρες-τον Σεπτέμβριο-περνά στον Τοξότη δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να δείτε πολλές και σημαντικές επιδιώξεις σας να εδραιώνονται.

Ταύρος
Το σημαντικό γεγονός της μετακίνησης του Ερμή στον Ζυγό (από σήμερα ως και την πρώτη Νοεμβρίου) για εσάς τους Ταύρους σημαίνει ότι στον χώρο της δουλειάς θα έχετε πολλές και σημαντικές εξελίξεις, πολλές συζητήσεις. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, μην αφήνετε λοιπόν ούτε στιγμή να πάει χαμένη! Μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή γενικότερα να προωθήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαΐου θα έχετε ένταση, προσέχετε τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας καταστάσεις τις οποίες είστε έτοιμοι να μπερδέψετε. Για τα οικονομικά σας κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες όμως δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική τους μορφή.

Δίδυμοι
Η νέα θέση του Ερμή είναι σημαντική για εσάς τους Διδύμους, η συναισθηματική σας ζωή είναι ευνοϊκή θα μπορούσα να πω, αν και μπορεί να παρουσιάσει αρκετές παλινδρομήσεις. Με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο έχετε να συζητήσετε πολλά και σημαντικά γεγονότα. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις, σήμερα θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι, ενώ παλιοί φίλοι επιστρέφουν σε εσάς. Αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος Μαΐου(γύρω στις 23-25) η σύνοδος Ήλιου-Δία είναι μεν ευνοϊκή για την οικογενειακή σας ζωή και την ακίνητή σας περιουσία, μια υπερβολή όμως την κάνετε σίγουρα.

Καρκίνος
Εσάς τους Καρκίνους σήμερα θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα και μπορεί για αυτό να έρθετε σε σύγκρουση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενώ είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά έξοδα αλλά έχετε και πολλά να πάρετε. Τώρα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για να αλλάξει η καθημερινή ζωή όσων έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, ενώ όλο αυτό το διάστημα θα σας απασχολεί άμεσα ένα θέμα που έχει σχέση με την ακίνητή σας περιουσία ή γενικότερα με κάποια οικογενειακά θέματα που άλλοτε θα είναι σημαντικά, άλλοτε θετικά και άλλοτε όχι. Βεβαίως ότι έχει σχέση με τα παιδιά η γενικά την ακίνητή σας περιουσία θα είναι το κύριο μέλημά σας αυτή την περίοδο. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας για λίγες ημέρες ακόμη( για 15 ημέρες περίπου) έχετε το περιθώριο να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η σύνοδος Ήλιου-Δία είναι εξαιρετική, μιλά για κάποια οικονομικά θέματα από τα οποία μπορείτε να ωφεληθείτε! Για όσους είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου η ένταση δεν λείπει και μάλιστα σήμερα, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, μπορεί με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας να έχετε κάποιες ταλαιπωρίες. Το διάστημα αυτό θα δείτε φίλους από τα παλιά ενώ η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό όπου και θα παραμείνει ως την πρώτη Νοεμβρίου για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος
Καλοί μου Παρθένοι μπορεί ο Δίας που θα μείνει στο ζώδιό σας να υπόσχεται πολλά για ένα χρόνο, προς το παρόν όμως προσέχετε, υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, ίσως ακόμη η συναισθηματική σας ζωή να είναι περίεργη. Με τον Ερμή να περνά στον Ζυγό ως τον Νοέμβριο, τα οικονομικά θέματα θα είναι για εσάς πολύ σημαντικά, με όλη αυτή την περίοδο να έχετε πολλές επαφές, πολλές συναντήσεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς το γεγονός ότι ο Ερμής ως τον Νοέμβριο θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σημαίνει ότι θα μάθετε πολλά από όσα γίνονταν παρασκηνιακά. Έτσι λοιπόν μην δίνετε αφορμές για σχόλια και προσπαθήστε να αφομοιώσετε αλλά και να αποκρυπτογραφήσετε αυτά τα οποία σας λένε. Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, βλέπετε παλιούς φίλους, με τους φίλους σας να είναι γενικότερα πολύ σημαντικοί για εσάς. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο.

Σκορπιός
Με τον Ερμή να περνά στον Ζυγό αρχίζει για εσάς τους Σκορπιούς μια μακρά περίοδος(ως τις αρχές Νοεμβρίου) που μπορεί να γίνετε αντικείμενο σχολιασμού, μην δίνετε λοιπόν αφορμές για σχόλια και προσέχετε να μην εκτεθείτε από διάφορα γεγονότα που μπορεί εσείς να προτάξετε. Αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, ενώ για όσους έχετε γεννηθεί από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά υπάρχει ένταση τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή μπορείτε να επιδιώξετε την λύση του αλλά διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Τοξότης
Η νέα θέση του Ερμή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τους Τοξότες, σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους, συζητάτε μαζί τους, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Δία στην Παρθένο δείχνει ευχάριστε εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, μην κάνετε όμως υπερβολές. Μπορεί να κάνετε υπερβολές, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο για τις οποίες θα μετανιώσετε. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Παλιές ιστορίες με πρόσωπα που ζουν μακριά ή κάποια ταξίδια που θέλετε να κάνετε έρχονται στο προσκήνιο.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Ήλιου-Δία κάνει την περίοδο αυτή ιδιαιτέρως ευνοϊκή για εσάς τους Αιγόκερους, ειδικά του Δεκεμβρίου! Μην αφήνετε ούτε ημέρα να πάει χαμένη, με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα οικονομικό θέμα ή ένα νομικό ή διαδικαστικό ζήτημα να έχουν συγκλονιστικές εξελίξεις! Η νέα θέση του Ερμή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την επαγγελματική σας ζωή, τομέα στον οποίο έχετε να δώσετε αρκετούς αγώνες. Εξακολουθείτε να ασχολείστε με ένα οικονομικό θέμα το οποίο ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί την ανάγκη να προβάλλετε τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις σας, τα προσωπικά σας θέματα, ενώ υπάρχει ένταση για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου. Η νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό ως τις αρχές Νοεμβρίου είναι ιδανική για ταξίδια, σπουδές αλλά και κάποιες πολύ σημαντικές νομικές σας υποθέσεις.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς οι σχέσεις σας με το άλλο φύλο αλλά και οι συνεργασίες ή οι συνεταιρισμοί σας φαίνεται να μπαίνουν σε μια νέα, πολύ σημαντική βάση. Αν όμως έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο προσέχετε, μια υπερβολή στις σκέψεις και τις πράξεις μπορεί να σας δημιουργήσει φόρτιση. Η νέα θέση του Ερμή δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας για ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό θέμα. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Πηγή: ζώδια123

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ