Στο ΟΑΚΑ πιθανότατα το παιχνίδι Λεβαδειακός-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Στο ΟΑΚΑ πιθανότατα το παιχνίδι Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή της έδρας θα υπάρξει για τη 2η αγωνιστική της Super League όπου ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αφού αστυνομία και πυροσβεστική άναψαν «κόκκινο» για την χρησιμοποίηση του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την πυροσβεστική και την αστυνομία, η έδρα των Βοιωτών κρίθηκε ακατάλληλη.

Συγκεκριμένα κρίθηκε ότι οι θύρες 5,6 και 8 καθώς και ένα κομμάτι της θύρας 1 δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι οι θεατές δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους περίπου 2.500.

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η διοίκηση του Λεβαδειακού αναμένεται να επιλέξει το ΟΑΚΑ για έδρα, κάτι που είχε πράξει στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεβαδειακός Ολυμπιακός έδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ