Φωτίου: Μέχρι και μαρμελάδα θα φτιάξουμε για την ανθρωπιστική κρίση (!) - iefimerida.gr

Φωτίου: Μέχρι και μαρμελάδα θα φτιάξουμε για την ανθρωπιστική κρίση (!)

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρμελάδα φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να φτιάξει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση, όπως ισχυρίστηκε η Θεανώ Φωτίου, σε μια απίστευτη δήλωση.

Αυτό δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα ανεργίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους να διαχειριστεί την κρίση και σκοπεύει να μην πάει χαμένο ούτε ευρώ». Οπως είπε, δεν πρέπει να σπαταλιέται τροφή που θάβεται ή πετιέται.

Τα τρόφιμα που θάβονται, σύμφωνα με την κ. Φωτίου, θα δίνονται σε απόρους και σε σχολεία, ενώ δεν δίστασε να υπογραμμίσει πως η κυβέρνηση είναι διατεθειμένοι να «φτιάξει ακόμη και μαρμελάδες».

«Τα έχουμε ήδη έτοιμα αυτά και τα προωθούμε», υποστήριξε.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τα κόμματα που διακυβέρνησαν την προηγούμενη περίοδο φθείρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. «Αυτοί που αποκαλούν ψευτράκο και απατεωνάκο τον πρωθυπουργό μας καλούν να συγκυβερνήσουμε;» διερωτήθηκε.

Οσον αφορά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, την χαρακτήρισε ως «κομβικής σημασίας», προσθέτοντας πως το κόμμα είναι «εξαιρετικά τραυματισμένο».

«Στη Συνδιάσκεψη θα συζητηθεί τι σημαίνει μνημόνιο ποια τα όρια ποια αλλά μέτρα μπορούμε να πάρουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ