Τώρα ήρθε η σειρά του Λαφαζάνη να τα βάλει με τον ΔΟΛ - iefimerida.gr

Τώρα ήρθε η σειρά του Λαφαζάνη να τα βάλει με τον ΔΟΛ

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακολουθώντας την προσφιλή τακτική της επίθεσης σε ΜΜΕ, την οποία ξεκίνησε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, ήρθε η σειρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη να επιτεθεί σε εφημερίδες και εκδοτικά συγκροτήματα.

Με τίτλο «Ο ΔΟΛ σε ρόλο σωματοφύλακα του… ΣΥΡΙΖΑ!» συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη «βιομηχανία σπίλωσης της «Λαϊκής Ενότητας»».

Στην διαρροή που κάνουν υποστηρίζουν ότι πλέον ο ΔΟΛ υπερασπίζεται την κυβέρνηση και επιχειρεί να «σπιλώσει» το κόμμα Λαφαζάνη. Εγκαλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ για «ανίερη συμμαχία με κορυφαίους εκπροσώπους της διαπλεκόμενη μιντιοκρατίας».

«Το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν συγκρότημα Λαμπράκη, που μέχρι χθες πρωτοστατούσε στην αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, φέρεται ωσάν να έχει αναλάβει εργολαβικά την «υπεράσπιση» της κυβέρνησης και τη «βρώμικη δουλειά» για τη σπίλωση της «Λαϊκής Ενότητας»» αναφέρουν σε διαρροή τους οι συνεργάτες Λαφαζάνη.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι «πρόσφατα, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ είχε το θράσος να μιλήσει για «Αριστερή Αποστασία» στο κύριο άρθρο της, με αφορμή τη συγκρότηση της «Λαϊκής Ενότητας»» και χθες, η ίδια εφημερίδα με τον πρωτοσέλιδο, οκτάστηλο τίτλο της «μιλάει, για… «Καρφιά και λάσπη μεταξύ πρώην συντρόφων», υποστηρίζοντας ότι η «Λαϊκή Ενότητα» έχει επιλέξει ως κύριο, αν όχι και μοναδικό αντίπαλο την ηγεσία της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ».

Εγκαλεί μάλιστα την εφημερίδα ότι «προχωρά μάλιστα στο δημοσιογραφικό ατόπημα να βάζει στο στόμα ανώνυμων «στελεχών της Λαϊκής Ενότητας» εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, χωρίς να επικαλείται ούτε μία δημόσια τοποθέτηση».

Οι «κύκλοι» Λαφαζάνη εκτιμούν ότι «η προσπάθεια αυτή θα γίνει μπούμπερανγκ για τους εμπνευστές της. Η «Λαϊκή Ενότητα» δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης από την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και της εθνικής ανεξαρτησίας. Εχθροί της είναι τα Μνημόνια, οι κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες που χαντάκωσαν τη χώρα, οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι και οι ξένοι συνεταίροι τους». Καλεί ωστόσο την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει «αν αισθάνονται άνετα με την απλόχερη υποστήριξη που τους παρέχουν εσχάτως οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες;» και αν «επιχαίρουν άραγε για το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ίδια εφημερίδα σήμερα και αναφέρει ότι οι Ευρωπαίοι «εταίροι» χειροκροτούν τη «βίαιη ωρίμανση» του ΣΥΡΙΖΑ, που επέβαλε την «αποχώρηση των ακραίων φωνών της δραχμής» και άνοιξε το δρόμο για πιο «αξιόπιστη» εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ