Ολυμπιακός: Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις - Πιέζουν για Μαζουακού - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις - Πιέζουν για Μαζουακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για απόκτηση παίκτη στις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού παζαριού ενώ σημαντικό ρόλο ίσως παίξουν οι προτάσεις για τον Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να είναι ικανοποιημένος μετά τις τελευταίες προσθήκες των Ντα Κόστα και Σεμπά, με τους δύο παίκτες μάλιστα να ντεμπουτάρουν κόντρα στον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε αποκλείσει την προηγούμενη εβδομάδα, το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμη μεταγραφή μέχρι το τέλος της περιόδου, όμως μια τέτοια περίπτωση μάλλον απομακρύνεται από το τοπίο εκτός και αν υπάρξει κάποια παραχώρηση ποδοσφαιριστή. Το συγκεκριμένο σενάριο δεν αφορά τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δείχνει να μην υπολογίζεται αλλά κυρίως τον Αρτούρ Μαζουακού για τον οποίο επιμένουν οι Ιταλοί.

Εν τω μεταξύ, ο Σίλβα φέρεται να έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία του να υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου στον Ομάλ Ελαμπντελαουί, ο οποίος τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Ο Νορβηγός ακραίος μπακ, βρέθηκε το καλοκαίρι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πόρτο και Μπενφίκα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να «δέσει» τον παίκτη με ένα πιο ισχυρό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Ολυμπιακός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ