Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί μπορείτε σήμερα να προωθήσετε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό θέμα, αλλά με πολλή προσοχή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας, είναι όμως μια καλή ημέρα για να προωθήσετε εργασιακά σας θέματα ή θέματα υγείας (δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων). Η συναισθηματική σας ζωή είναι μπερδεμένη καθώς δεν έχετε πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις για ζητήματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μια συζήτηση που θα κάνετε θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους δρόμους.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι εξακολουθείτε να πιέζεστε από κάποια οικογενειακά σας θέματα ή να κάνετε έξοδα για την οικογένειά σας, υπάρχει ένταση για όσους είστε γεννημένοι γύρω στη πρώτη Μαΐου, τα πράγματα όμως φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά για όσους έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Ερμής ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με μια συζήτηση που θα κάνετε τώρα να φέρνει τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκετε σε κάποια θέματα που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω ευνοεί τα σχέδιά σας για ταξίδια, τις σπουδές και τυχόν νομικά ή διαδικαστικά θέματα ακόμη και θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες. Προωθήστε τα λοιπόν.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε πρόσωπα της οικογένειάς σας και να έρθετε σε συμφωνία μαζί τους πάνω σε μια υπόθεση που έχει σχέση με τα οικογενειακά σας ακόμη αλλά και με την ακίνητη περιουσία σας. Προσέχετε την υγεία σας ενώ σήμερα μπορεί να βρείτε λύσεις σε ένα θέμα υγείας ή εργασίας, αν και η σύνοδος Ήλιου-Δία μπορεί να κάνει υπεραισιόδοξους εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Μαΐου. Εξακολουθείτε να έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και να βλέπετε φίλους από τα παλιά ενώ η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί υποχρεώσεις προς το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, τα οικονομικά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ παλιές υποθέσεις ακόμη δεν έχουν κλείσει. Όσοι όμως έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε κάποιες πολύ σημαντικές συναντήσεις όπως επίσης και οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών. Αρχίζει μια περίοδος η οποία μπορεί να αλλάξει την καθημερινή σας ζωή, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε

Λέων
Λέοντες μου η σημερινή ημέρα σας ανήκει, με την σύνοδο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία να ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας! Αυτόν τον καιρό, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου, είστε σε πλήρη δράση με τον Άρη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Η ανάδρομη Αφροδίτη δείχνει ότι παλιές φιλίες, παλιές σχέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, με τις συναντήσεις και τις επαφές με σημαντικούς ανθρώπους από το παρελθόν να μην λείπουν. Οι συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα μπορεί τώρα να προωθηθούν. Μην παραμελείτε την υγεία σας όπως επίσης και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για την καθημερινή σας ζωή, για κάποια πολύ σημαντικά θέματά σας, ενώ όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες μπορεί να έχετε κάποια άγχη, κάποιους προβληματισμούς πάνω στα συναισθηματικά σας, με το παρασκήνιο να μην λείπει. Όμως για όσους έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας με κάποια ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας ή με κάποια πρόσωπα κύρους θα συζητήσετε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς. Μην δίνετε πάντως αφορμές για σχόλια και μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί με την ανάδρομη Αφροδίτη θα δείτε φίλους από τα παλιά, θα αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας, η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, όμως σας απασχολούν κάποια θέματα τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή του εργασιακού σας χώρου. Ενδεχομένως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας να σας απασχολήσει, ενώ σε λίγες ημέρες θα μάθετε πολλά από όσα έχουν γίνει στο παρασκήνιο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, γύρω στις 21-26 Οκτωβρίου θα έχετε ευχάριστα γεγονότα ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Νοεμβρίου έχετε αρκετή ένταση. Δεν αποκλείεται η κοινωνική σας ζωή να σχολιαστεί, φροντίστε λοιπόν να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας με τον Κρόνο να ελέγχει τα σχέδιά σας. Μπορεί με κάποιους φίλους σας να κάνετε σημαντικές συμφωνίες.

Τοξότης
Οι Τοξότες των πρώτων ημερών, όσοι έχετε γεννηθεί στις 21-23 Νοεμβρίου, είστε σε μια υπεραισιόδοξη φάση, προσπαθήστε να κλείσετε τώρα κάποιες συμφωνίες έστω και αν δεν είναι ακριβώς αυτές που θέλετε, γιατί αργότερα που ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας μπορεί να εμποδίσει τα σχέδιά σας. Ο Άρης από τον Λέοντα σας δημιουργεί την ανάγκη να δράσετε ή να έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Πολλοί θα ταξιδέψετε ή θα δείτε ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Δεκεμβρίου. Ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί άμεσα.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δείχνει κάποιες αλλαγές και έναν εκνευρισμό ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Ιανουαρίου. Ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό θέμα σας φορτίζει αυτό το διάστημα, όσοι όμως είστε γεννημένοι τις πρώτες αλλά και τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μην χάνετε ούτε λεπτό! Όσες και αν είναι οι δυσκολίες μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, να ταξιδέψετε, να κλείσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι μην κοινολογήσετε σήμερα τα σχέδιά σας ενώ μπορεί να επιλυθεί ένα οικονομικό θέμα. Γενικά, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και είχατε περάσει κάποιες αγωνίες στα επαγγελματικά σας θέματα μπορείτε τώρα να τα επιλύσετε μέσα από μια ήρεμη συζήτηση. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στην πρώτη Φεβρουαρίου μπορεί να έχετε εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς αυτό που σας απασχολεί σήμερα είναι οι φίλοι σας, δεν θα πρέπει όμως να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν αποτελέσματα, με τον Κρόνο να σταθεροποιεί τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ίσως ακόμη και την υγεία εξακολουθούν να σας απασχολούν άμεσα. Έστω και αν υπάρχουν αντίξοες καταστάσεις, σήμερα γενικά είναι μια καλή ημέρα, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ