Πρώην υπουργός της Κύπρου συνελήφθη σε γκέι πάρτι στα Κατεχόμενα - iefimerida.gr

Πρώην υπουργός της Κύπρου συνελήφθη σε γκέι πάρτι στα Κατεχόμενα

Μιχάλης Σαρρής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνη η κοινή γνώμη της Κύπρου μετά τη δημοσίευση από το τουρκικό τηλεοπτικο δίκτυο NTV της σύλληψης του πρώην Υπουργού Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλη Σαρρή σε γκέι πάρτυ με ανηλίκους στα Κατεχόμενα.

Ο κ. Σαρρής φέρεται πως συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν παρέα με άλλους άνδρες και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι (κατ' άλλες πηγές δωμάτιο ξενοδοχείου) στην Κατεχόμενη Λευκωσία.

Η «σύλληψη» του κ. Σαρρή και η παραπομπή του στον εισαγγελέα έγινε στα πλαίσια του κανονισμού του ψευδοκράτους που απαγορεύει κάθε «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης». Ο πρώην υπουργός είναι υπό κράτηση και η απολογία του στον εισαγγελέα αναμένεται τη Δευτέρα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός επιβεβαίωσε τη σύλληψη και δήλωσε «για το συγκεκριμένο θέμα έχει επικοινωνήσει ο Ελληνοκύπριος - Μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα με τον Αξιωματικό - Σύνδεσμο Αρχηγείου Αστυνομίας και μας ενημέρωσε για τη σύλληψη χθες το βράδυ του συγκεκριμένου προσώπου από τις κατοχικές αρχές»

Ο Μιχάλης Σαρρής ήταν υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας της Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2008, επί προεδρίας του εκλιπόντος Τάσου Παπαδόπουλου.

Πηγή: sigmalive.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ