Ζωή στους βουλευτές: Με αγνοείτε; Θα πληρώσετε - Απειλεί με πρόστιμο 2.500 ευρώ - iefimerida.gr

Ζωή στους βουλευτές: Με αγνοείτε; Θα πληρώσετε - Απειλεί με πρόστιμο 2.500 ευρώ

(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ βαριά πήρε την «προσβολή» που της επεφύλαξε η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών που δεν προσήλθαν στην Ολομέλεια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τους 300 βουλευτές έδωσαν το παρών μόλις 15 – σχεδόν όλοι από το κόμμα Λαφαζάνη.

Ετσι, η Ραχήλ Μακρή – που έχει δηλώσει πολιτική φίλη της προέδρου της Βουλής – πρότεινε στην πρόεδρο της Βουλής να κόψει πρόστιμο στους βουλευτές που έλειπαν. Την εν λόγω «τιμωρία» εισηγήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και όπως φαίνεται, η πρόεδρος της Βουλής δεν την απέρριψε. Μάλιστα φέρεται να επικαλείται τον κανονισμό της Βουλής, ο οποίος προβλέπει τη συνέχιση της λειτουργίας του κοινοβουλίου μέχρι την έκδοση του προεδρικού διατάγματος της προκήρυξης των εκλογών.

Αν η πρόεδρος της Βουλής υιοθετήσει την πρόταση της Ραχήλ Μακρή, οι απώλειες για τους βουλευτές μπορεί να φτάσουν μέχρι και 2.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ