Εγκαταστάθηκαν τα πρώτα παγκάκια του διαγωνισμού Athens Benchmark - iefimerida.gr

Εγκαταστάθηκαν τα πρώτα παγκάκια του διαγωνισμού Athens Benchmark

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκαινιάστηκαν χθες στην Πλατεία Γκάζι τα πρώτα 5 παγκάκια, ο σχεδιασμός των οποίων επελέγη μέσα από τον Διεθνή Διαδικτυακό Διαγωνισμό Athens Bench Mark. Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Αθηναίων Αντιγόνη Σπυροπούλου, και η Δρ Κατερίνα Κατσαμπέ μέλος του Κόσμου της Αθήνας και τέως Αντιδήμαρχος Aθηναίων.

Ο διαγωνισμός βιομηχανικού design υπήρξε πολύ επιτυχημένος παρακινώντας εκατοντάδες σχεδιαστές από όλον τον κόσμο, με μέσο ηλικίας τα 26 έτη, να φανταστούν και να σχεδιάσουν το καινούργιο παγκάκι της Αθήνας, ενώ το κοινό μπορούσε να βλέπει τις συμμετοχές και να επιλέγει τις καλύτερες προτάσεις μέσω online ψηφοφοριών. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η ιστοσελίδα www.athensbenchmark.com δέχθηκε 274.702 επισκέψεις από 132.741 μοναδικούς επισκέπτες από 133 χώρες.

Το παγκάκι που εγκαινιάστηκε χθες και εντός των επόμενων μηνών θα τοποθετηθεί σε περισσότερα κεντρικά σημεία της πόλης, ήταν εκείνο που απέσπασε το πρώτο βραβείο του Διαγωνισμού Αthens Βench Μark και είχε τον τίτλο «mybench.gr» ενώ εμπνευστή του ήταν ο βιομηχανικός σχεδιαστής Άρης Στάθης. Το έργο πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Citi.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ