Τα ζώδια της Τρίτης 25 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς αρχίζει ένα διάστημα που η εργασία σας θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική, έστω και αν σας απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα έστω και αν η συναισθηματική σας ζωή δεν έχει πάρει ακόμη την πορεία που θέλετε. Προσπαθήστε να συζητήσετε για ένα οικονομικό θέμα, ενώ η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά! Βεβαίως βρίσκεστε σε μια περίοδο που δείχνει σημαντικές αλλαγές ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 του μηνός, ουσιαστικά όμως τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν την πορεία που εσείς επιθυμείτε, τουλάχιστον σε εργασιακό επίπεδο.

Ταύρος

Ενδεχομένως οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου να διανύετε μια περίοδο έντασης, η σύνοδος όμως Ήλιου-Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-22 Μαΐου. Μην αφήνετε ούτε μια ημέρα να πάει χαμένη, με την όψη αυτή να επηρεάζει κάποια οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα τα οποία είναι σημαντικά. Νέοι δρόμοι ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ημέρες αυτές ώστε να επιλύσετε θέματα που έχουν σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία θα μπορούσαν να παρουσιαστούν τώρα. Κάποια έξοδα που κάνετε τώρα για την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας ίσως είναι υπερβολικά.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα που ευνοεί κάποια σημαντικά οικογενειακά σας θέματα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο σας βοηθά να προωθήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα, ενώ ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να ευνοείται. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις αλλά και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας χωρίς να αποκλείεται σε αυτές τις συζητήσεις να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου θα βρείτε λύσεις σε ένα οικογενειακό σας θέμα όμως με κάποια υπερβολή. Προσέξτε θέματα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας και φροντίστε να μην ξεφύγετε από την πεπατημένη που ακολουθούσατε ως τώρα. Θα δείτε φίλους από τα παλιά, ενώ θα κάνετε μικρές διαδρομές.

Καρκίνος

Καλύτερες ημέρες αρχίζουν για εσάς τους Καρκίνους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Αν έχετε γεννηθεί 22-25 μεταξύ του μηνός θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει αυτόν τον καιρό, η καθημερινή σας ζωή θα είναι καλύτερη, ένα οικονομικό όμως θέμα σας απασχολεί άμεσα. Ίσως να σας κυριεύσει και μια αγοραστική μανία την οποία θα πρέπει να περιορίσετε. Κάποιες ιστορίες από τα παλιά δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει. Δεν αποκλείεται να δείτε τις υποθέσεις αυτές να ξεκαθαρίζουν από τις 6 Σεπτεμβρίου και μετά, όταν η Αφροδίτη θα έλθει σε ορθή φορά. Γενικότερα θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες η εξαιρετική σύνοδος Ήλιου – Δία που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σημαίνει μια σημαντική εύνοια στον οικονομικό τομέα που για εσάς είναι σημαντικός. Αν βέβαια είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου ίσως είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί ως επιθετικοί, για αυτό περιορίστε λίγο τον παρορμητισμό σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-15 Αυγούστου κάτι ξαφνικό, κάποιο απρόσμενο γεγονός ίσως συμβεί είτε στα συναισθηματικά είτε στα οικονομικά σας. Ανοίξτε τώρα φτερά σας, με νέους δρόμους να ανοίγονται για το εξωτερικό ή γενικότερα για οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες ακόμη και με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα. Γενικά όμως είναι μια ευχάριστη περίοδος, μια ευχάριστη περίοδος θα μπορούσα να πω, στη διάρκεια της οποίας θα μπορείτε να προωθήσετε και θέματα εργασίας.

Παρθένος

Οι Παρθένοι που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε σε μια θαυμάσια περίοδο, προσπαθήστε να επωφεληθείτε! Η σύνοδος Ήλιου-Δία στο δικό σας ζώδιο είναι ιδανική για εσάς αν και υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Η συναισθηματική σας ζωή δείχνει να ταλαντεύεται αυτόν τον καιρό, δεν έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις, για όσους όμως έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείτε επίσης να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας, ειδικά αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχετε καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλανήσεις και λαθεμένες εκτιμήσεις. Προσέχετε επίσης και τις επαφές σας με το υγρό στοιχείο.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς αρχίζει μια περίεργη περίοδος στη διάρκεια της οποίας μπορεί να έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν, όμως ένα οικογενειακό θέμα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια, καθώς πολλά πράγματα μπορεί να γίνονται τώρα (ίσως και σε βάρος σας) τα οποία θα τα μάθετε από τις 18 Σεπτεμβρίου και μετά. Κυρίως όμως από τις 28 Αυγούστου και μετά που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σας ζώδιο θα έχετε πολλές και σημαντικές πληροφορίες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια εξαιρετική φάση, έχοντας αφήσει πίσω σας μια περίοδο έντασης! Μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία που είναι σημαντικές για εσάς και να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Ο Άρης όμως φέρνει εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο για όσους είστε γεννημένοι μετά την 1η Νοεμβρίου. Ρίξτε τους τόνους, αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις και μην δίνετε γενικά αφορμές για σχόλια. Σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με συγγενείς και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους.

Τοξότης

Κάτι αρκετά καλό παρουσιάζετε για εσάς τους Τοξότες ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Νοεμβρίου. Να ξέρετε όμως ότι κάνετε γενικά υπερβολές, χαίρεστε πολύ, ενθουσιάζεστε, ρίξτε όμως τους τόνους και «κρατήστε μικρό καλάθι». Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, ενώ γενικότερα σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε κάποια νομικά ή διαδικαστικά θέματα τα οποία μαζί με τα συναισθηματικά σας δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική τους μορφή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 του μηνός.

Αιγόκερως

Κάτι αρκετά καλό παρουσιάζετε για εσάς τους Τοξότες ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Νοεμβρίου. Να ξέρετε όμως ότι κάνετε γενικά υπερβολές, χαίρεστε πολύ, ενθουσιάζεστε, ρίξτε όμως τους τόνους και «κρατήστε μικρό καλάθι». Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, ενώ γενικότερα σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε κάποια νομικά ή διαδικαστικά θέματα τα οποία μαζί με τα συναισθηματικά σας δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική τους μορφή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 του μηνός.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου τα οικονομικά θέματα είναι αυτά που θα βελτιωθούν αυτόν τον καιρό, όπως και μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Η ένταση βέβαια δεν λείπει για εσάς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιανουαρίου με τον Άρη απέναντί σας να δημιουργεί εντάσεις και αγωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Οι σχέσεις σας δεν φαίνεται να έχουν πάρει την οριστική μορφή που εσείς θα θέλατε, μπορεί να μετανιώνετε για κάποια πράγματα ή να βλέπετε φίλους από τα παλιά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 του μηνός.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς αρχίζει μια περίοδος που οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται, προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε καθώς πραγματοποιείται Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο η οποία θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Θέματα εργασίας ή υγείας εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλά! Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα αύριο με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα σας οδηγήσει σε κάποιες λύσεις οι οποίες θα έχουν οριστική μορφή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ