Ζωή για συμβασιούχους: «Πάλι με αυτούς θα ασχολούμαστε;» - iefimerida.gr

Ζωή για συμβασιούχους: «Πάλι με αυτούς θα ασχολούμαστε;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στους επί μήνες απλήρωτους συμβασιούχους της Βουλής, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.

Την ώρα που κατευθυνόταν η κα Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, οι συμβασιούχοι την περίμεναν προκειμένου να της εκθέσουν για μια ακόμη φορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

«Πάλι με αυτούς θα ασχολούμαστε;» φέρεται να σχολίασε η ίδια, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι καταγγέλλουν την πρόεδρο της Βουλής ότι «έχει ξεφύγει από τα όρια».

Οπως υποστηρίζουν μάλιστα οι συμβασιούχοι, τους αναγκάζει να καλύπτουν μέσω του καναλιού της Βουλής, τις συναντήσεις που έχει ο πρόεδρος του κόμματος Λαϊκή Ενότητα στο γραφείο του – όπως έγινε και με τον σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο – και καταγγέλλουν: «Εχει παραδώσει το κανάλι της Βουλής στον Λαφαζάνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ