Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν προφανώς το μόνο πράγμα που μπορούσε να τον χαλαρώσει μετά τα όσα συνέβησαν στην Κω. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την επεισοδιακή του επίσκεψη στην Κω όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι τον... υποδέχθηκαν με αβγά απέδρασε για μια βόλτα στη θάλασσα, με μικρό ανοιχτό σκάφος και τον ίδιον στο τιμόνι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που έχει και αποκλειστικές φωτογραφίες, ο κ. Καμμένος, το απόγευμα της Κυριακής εθεάθη στο τιμόνι ενός μικρού ανοιχτού πλεούμενου «Grady White Freedom 375» καθώς αυτό έμπαινε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης για να δέσει, επιστρέφοντας από μια μίνι βόλτα στον Αργοσαρωνικό. Σε κάποιο παραλιακό ταβερνάκι του Αργοσαρωνικού, μάλιστα, έγινε και η απαραίτητη στάση για το μεσημεριανό γεύμα.

Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το protothema.gr o κ.Καμμένος εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του επιστρέφοντας από την Κω όπου συνέβησαν τα γνωστά επεισόδια.

Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος σκάφος αβγά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ